Over ons assurantiekantoor

Onze missie

Wij verzekeren de (steeds veranderende complexe) financiële risico’s voor bedrijven en particulieren. Wij doen dit vanuit Oldenzaal in geheel Twente waaronder Enschede, Hengelo, Almelo, Rossum, Denekamp en andere plaatsen in Twente. Wij staan voor transparantie, duidelijke producten, adviezen, diensten en informatie op basis van vaste abonnementskosten, zodat meer in- en overzicht wordt verkregen.

Bonnes verzekeringen richt zich voornamelijk op bedrijven en in combinatie op consumenten die op basis van goede informatie over voldoende kennis beschikken, zodat bewust kan worden bepaald of producten en diensten afgenomen worden. Door deze werkwijze hebben wij als tussenpersoon een goede maatschappelijke rol met een “echt” onderscheidende en toegevoegde waarde voor onze klanten in combinatie met een bedrijfeconomisch onafhankelijk verantwoord verdienmodel. Dit staat garant voor een duurzame, langdurige en intensieve relatie met onze gewaardeerde klanten.

Onze visie

Met meer dan twintig jaar ervaring binnen de verzekeringsbranche en het grootste deel van onze klanten in Twente, gaan wij voor het volgende: Ons familiebedrijf in Oldenzaal gelooft in een transparante, professionele, integere en persoonlijke betrokken aanpak die bijdraagt aan een concrete verbetering en ontzorging van de financiële en operationele situatie van bedrijven en particulieren.

Provisieloos werken

In tegenstelling tot de meeste financiële adviseurs in Nederland die gemiddeld 20% provisie ontvangen van de verzekeraars, ontvangen wij GEEN provisie. Wij werken uitsluitend op fee basis. Hierdoor zijn wij in staat je in alle gevallen onafhankelijk en klantgericht ter zijde te staan, zonder dat wij productgedreven te werk gaan.

Onafhankelijk adviseur

Ons assurantiekantoor Oldenzaal heeft geen contractuele productieverplichtingen, heeft geen leningen van verzekeraars waarmee een samenwerkingsovereenkomst is gesloten, is geen eigendom van een verzekeraar en het staat ons vrij om zaken te doen met verschillende verzekeraars.

Wij hebben eigen vergunningen van de Autoriteit Financiële Markten (AFM).

Kwaliteit

Om onze missie waar te maken hebben wij onder andere de volgende dienstverlening:

 • Verzekeringsadviezen bedrijfsverzekeringen
 • Onderhoud en beheer verzekeringen
 • Bemiddeling verzekeringen
 • Regelgeving op verzekeringsgebied
 • Bewaking en inventarisatie van de preventie eisen
 • Risicoinventarisatie
 • Schadeafhandeling
 • Servicebezoeken / persoonlijk contact

Klantgericht verzekeren

Klantgericht verzekeren

Een financieel gezonde financieel-adviesmarkt is zowel voor de samenleving als voor individuen binnen die samenleving een basisvoorwaarde.

De waarde van advies neemt toe naarmate de onafhankelijkheid toeneemt.

Goed advies speelt een belangrijke rol bij het financieel gezond maken en houden van de Nederlandse bedrijven.

Ondernemers en consumenten zitten niet te wachten op technische uitleg van de financieel adviseur over de werking van een product. Ze willen een oplossing voor hun (latente) zorgen.

Het intermediaire distrubutiekanaal is nog altijd het grootste kanaal in de markt.

In een wereld die steeds meer digitaliseerd, is juist de persoonlijke aanpak datgene wat ons als adviseur onderscheidt.

De traditionele rol van de zelfstandig adviseur/tussenpersoon is veranderd door toenemende concurrentie, regelgeving, veranderend klantgedrag en nieuwe technologische ontwikkelingen.

Tussenpersoon zonder provisie

Klantgericht verzekeren

Onze werkwijze

 1. Deskundig en onafhankelijk advies;
 2. Concurrerende premie;
 3. De voorwaarden van de verzekeringen zijn afgestemd op de activiteiten van je bedrijf;
 4. Verzekeraars beperken de dekking met clausules en preventie eisen. Wij geven je duidelijkheid hierover;
 5. Begeleiding van A tot Z bij schade.
Meer werkwijze
Patrick Bonnes

Patrick Bonnes, eigenaar Bonnes verzekeringen.

Neem contact op

Wij verwelkomen je binnenkort graag binnen onze groeiende groep tevreden klanten die je voor gingen en vertrouwen in ons hebben gesteld. Geïnteresseerd geraakt? Vul onderstaand formulier in en wij bellen je terug voor een vrijblijvende afspraak.

Bedankt voor uw bericht.
Uw bericht is helaas niet verzonden. Probeer het later opnieuw.
Ik ga akkoord met de opslag en verwerking van mijn gegevens. *

Onafhankelijk adviseur

onafhankelijk intermediair