Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen2020-03-20T13:36:50+01:00

Veelgestelde vragen en antwoorden

Overstappen, hoe werkt dat?2019-11-05T09:54:38+01:00

Wij maken het u graag zo makkelijk mogelijk om over te stappen. U kunt dit op 2 manieren doen:

1. Telefonisch

U belt ons op telefoonnummer 0541-363508.

2. E-mail

U stuurt een e-mail naar info@bonv.nl met daarin uw contactgegevens.

3. Overstapformulier

U vult het overstapformulier in. Als u dit formulier invult nemen wij contact met u op voor het maken van vrijblijvende afspraak. Na het versturen van dit formulier ontvangt u automatisch per e-mail een uitnodiging om de overeenkomst te ondertekenen. U ondertekent deze direct of u wacht totdat wij contact met u hebben opgenomen. De overeenkomst komt pas tot stand nadat u deze hebt ondertekend. Mocht u om welke reden dan ook later besluiten niet over te gaan tot ondertekening, heeft u geen enkele verplichting aan ons.

Preventie eisen, wat betekent dit voor mij?2019-11-05T10:05:40+01:00

Preventie is een belangrijk onderdeel van de lopende verzekeringen.

De nachtmerrie van iedere ondernemer: (totaal) schade binnen uw onderneming en/of aan het bedrijfspand. Gelukkig kunt u zich hiervoor verzekeren. Weet u zeker dat u goed verzekerd bent? Betaalt de verzekeraar wel alle schade uit? Een veel gehoorde klacht is dat de verzekeraar niet betaalt als er een (grote) schade is. De verzekeraar beroept zich dan op bepaalde clausules in de verzekeringsvoorwaarden.

Bonnes Verzekeringen wil dat u goed verzekerd bent, maar tevens dat u zelf goed op de hoogte bent wat u heeft verzekerd en tegen welke voorwaarden. U bent dus goed op de hoogte aan welke eisen uw onderneming moet voldoen om recht te hebben op een uitkering bij schade. U wilt continuïteit voor uw bedrijf. Daarom inventariseren wij de preventie-eisen die verzekeraars stellen aan de bedrijfsvoering of het bedrijfspand.

Preventie-eisen

Alle verzekeraars stellen eisen aan de preventie die u als ondernemer moet treffen om aan de verzekeringsvoorwaarden van de verzekeraar te voldoen. Het niet voldoen aan deze preventie-eisen betekent dat de verzekeraar een eventuele schade-uitkering niet volledig (een extra eigen risico) hoeft uit te keren of zelfs volledig mag weigeren. Het is dus van het allergrootste belang dat uw onderneming voldoet aan de gestelde preventie-eisen.

Tarieven, hoe werkt het?2019-11-05T09:25:48+01:00

Via een abonnement bent u verzekerd van doorlopende dienstverlening tegen een vast tarief. Wij hanteren drie verschillende abonnementen:

1. Zakelijke verzekeringen

Wij ontvangen geen provisie van de verzekeraars. Als u uw bedrijfsverzekeringen bij ons onder brengt, daalt de totale premie per eerstkomende contractvervaldatum. Afhankelijk van de brancheverdeling is dit gemiddeld 20%. Het eerste jaar ontvangt u van ons een factuur voor 20% van de totale premie. De jaren daaropvolgend 10%. Per saldo bent u na het eerste jaar gemiddeld 10% goedkoper uit.

2. Particuliere verzekeringen

Wij ontvangen geen provisie van de verzekeringsmaatschappijen. Als u naar ons overstapt, daalt de totale premie per eerstkomende contractvervaldatum. Afhankelijk van de brancheverdeling is dit gemiddeld 20%. U ontvangt van ons jaarlijks een factuur voor 20% van de totale premie. Per saldo bent u dus niet goedkoper uit, maar u krijgt wel onze uitstekende dienstverlening.

3. Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen

Op arbeidsongeschiktheidsverzekeringen zit een wettelijk provisieverbod. Dit betekent dat geen enkele assurantietussenpersoon van een verzekeraar provisie mag ontvangen. Voor een advies arbeidsongeschiktheidsverzekering betaalt u eenmalige kosten en jaarlijkse abonnementskosten. Uw financiële situatie kan veranderen. Daarom controleren we een keer per twee jaar of de verzekering nog steeds aansluit bij uw persoonlijke situatie en wensen.

Contact

Potskampstraat 1-5
7573 CB Oldenzaal, Overijssel
Nederland
Telefoon: 0541-363508
Tweede telefoonnummer: 06-51448480
E-mail: info@bonv.nl
URL: https://www.bonv.nl/

Gratis adviesgesprek

Openingstijden

Maandag09:00 - 17:00
Dinsdag09:00 - 17:00
Woensdag09:00 - 17:00
Donderdag09:00 - 17:00
Vrijdag09:00 - 17:00

Pakketten

verzekeringspakket
Ga naar de bovenkant