Advies over verzekeringen in Almelo

Wij zijn een assurantiekantoor (tussenpersoon) met meer dan 25 jaar ervaring. Wij geven advies over particuliere en zakelijke verzekeringen in de omgeving van Almelo en zijn onder andere gespecialiseerd in verzekeringen voor het horecabedrijf en vereniging van eigenaars (VvE).

Lees meer

Particuliere verzekeringen Almelo

Particulieren lopen evenals ondernemingen risico’s. Een verzekering beschermt je ook als particulier tegen de financiële gevolgen als je onverhoopt schade lijdt. Maar wat is nu verstandig om te verzekeren en voor welke bedragen? En hoe hoog is dan de totale premie? Bij ons krijg je persoonlijk advies zodat je precies die verzekeringen onder de juiste voorwaarden afsluit welke je nodig hebt, zonder dat je daarvoor te veel premie betaalt.

Deskundigheid, ervaring, advies op maat, goede service en onafhankelijkheid staan bij ons centraal. Samen met jou bekijken we wat het beste aansluit bij jouw wensen en situatie op dat moment. Vervolgens wordt de beste verzekering (en) gezocht. Wij zijn onafhankelijk en dus niet gebonden of verbonden aan een op meerdere verzekeraars. Je krijgt dus in alle gevallen een verzekering op maat die een concurrerende prijs en goede voorwaarden heeft.

Pakketverzekering met pakketkorting

Wij werken onder andere met zogenaamde hybride verzekeringspakketten. Wij vergelijken premie en voorwaarden van meer dan 20 verschillende verzekeringsmaatschappijen en combineren deze binnen één overzichtelijke pakketpolis. Pakketkortingen kunnen oplopen tot maar liefst 12%.

Geïnteresseerd in onze unieke pakketpolis? Vul onderstaand formulier in en wij nemen geheel vrijblijvend contact met je op.

Akkoord *

Zakelijke verzekeringen Almelo

Analyse bedrijfsrisico’s

Bedrijven hebben te maken met uiteenlopende risico’s. Ondernemingen zijn uniek en verschillend, waardoor er ook grote verschillen bestaan in de risico’s die worden gelopen. Ieder advies en de daarbij behorende verzekeringen zijn daardoor verschillend. Onze assurantieadviseur brengt deze risico’s op een overzichtelijke manier in kaart en neemt dit vervolgens samen met je door. Aansluitend wordt in overleg met je bepaald welke risico’s worden verzekerd.

Je denkt met je onderneming goed verzekerd te zijn. Ineens staat je bedrijf in brand en de verzekeraar keert niet uit. Een nachtmerrie voor iedere ondernemer. Gedeeltelijke of gehele afwijzing van schade kun je onder andere voorkomen door te voldoen aan de in de polis en/of polisvoorwaarden gestelde garanties van de betreffende verzekeraar.

Preventie eisen / garanties

Indien je het pakket zakelijke verzekeringen bij ons verzekeringskantoor afneemt informeren wij je standaard over preventie-eisen. Wij nemen de garanties in de voorwaarden samen met je door. Vervolgens zorg je zelf dat de preventie eisen worden uitgevoerd.

Wij constateren helaas vaak dat de preventie-eisen niet of onjuist zijn uitgevoerd. Dit blijkt in de praktijk vaak nadat schade is ontstaan en vervolgens de schade niet of deels wordt uitbetaald. Verzekeraars betalen een brand-, inbraak-, of waterschade niet of gedeeltelijk uit indien niet is voldaan aan de eisen / garanties. Wij helpen je dit te voorkomen, zodat je bij schade niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Wij doen dit onder andere voor VVE (Verenigingen van Eigenaren), Horeca bedrijven, ZZP ‘ers (Zelfstandigen Zonder Personeel) en het MKB (Midden en Klein Bedrijf).

Wil je weten wat wij zakelijk voor je kunnen betekenen? Vul onderstaand formulier in en wij nemen geheel vrijblijvend contact met je op.

Ik ga akkoord met de opslag en verwerking van mijn gegevens. *

Horeca verzekeringen Almelo

Wij zijn gespecialiseerd in Horeca verzekeringen. Hiervoor zijn speciale verzekeringen met unieke dekkingen ontwikkeld.

Verzekeraars stellen eisen aan je horecabedrijf, bijvoorbeeld:

 • De inbraakinstallatie dagelijks juist in te schakelen (indien aangegeven dat er een inbraakinstallatie aanwezig is);
 • Aanwezigheid van blusmiddelen met jaarlijks onderhoudscontract;
 • Keuring elektrische installatie eenmaal per 5 jaar;
 • Brandbare goederen die buiten worden opgeslagen dienen van de gevel van het gebouw te worden geplaatst in een afgesloten metalen container;
 • De afvalbakken moeten van onbrandbaar materiaal zijn gemaakt en zijn voorzien van goed sluitende deksels, behalve voor het verzamelen van etensresten;
 • Kanalen en vetvangers van de afzuiginstallatie in de keuken worden ten minste eenmaal per jaar gecontroleerd en zo nodig gereinigd door een hierin gespecialiseerd erkend service bedrijf. 

Als je onderneming op het moment van schade niet voldoet aan één van deze garanties, geven de meeste verzekeraars in Nederland GEEN dekking, tenzij je aannemelijk maakt, dat de schade niet door het niet voldoen aan een eis/garantie is veroorzaakt of vergroot. 

Als je onderneming niet voldoet aan bovenstaande garanties geeft onze unieke verzekering wel dekking!

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Vul onderstaand formulier in en wij nemen geheel vrijblijvend contact met je op.

Akkoord *

VvE verzekeringen Almelo

Wij zijn gespecialiseerd in verzekeringen voor Verenigingen van Eigenaars en hiervoor zijn speciale verzekeringen met unieke dekkingen ontwikkeld.

Deze pakketverzekering bevat alle noodzakelijke verzekeringen voor een VvE. Een aanbod van de beste kwaliteit, unieke extra’s en de laagste premie!

Het pakket omvat de volgende onderdelen:

 • Gebouwenverzekering
 • Glasverzekering inclusief balkonglas (ook dekking voor lek- en blindslag mogelijk)
 • Aansprakelijkheidsverzekering
 • Bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering
 • Rechtsbijstandverzekering

Uitmuntende voorwaarden en een messcherp tarief

Met de Pakketpolis heb je niet alleen unieke dekkingen tegen het laagste tarief, maar ben je bovendien overzichtelijk en zonder doublures of hiaten verzekerd bij één verzekeraar. Bovendien is maar liefst € 60.000 eigenaarsbelang per appartement standaard meeverzekerd! Indien het je voorkeur heeft om slechts één of meerdere onderdelen te verzekeren, is dat uiteraard ook mogelijk. De gebouwenverzekering is wel verplicht.

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Vul onderstaand formulier in en wij nemen geheel vrijblijvend contact met je op.

Akkoord *

Vragen?

Heb je vragen en/of opmerkingen? Schroom dan niet contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag verder. Onze contactgegevens vind je op de contactpagina.