Advies over verzekeringen

Met meer dan 20 jaar ervaring binnen de verzekeringsbranche als assurantiekantoor in de omgeving Almelo, is onze visie als volgt: Wij geloven in een persoonlijke, transparante, professionele, integere en betrokken aanpak die bijdraagt aan een duidelijke verbetering en ontzorging van de financiële en operationele situatie van ondernemingen in Almelo.

Wij adviseren onder andere VVE ’s (Verenigingen van Eigenaren), ZZP ‘ers (Zelfstandigen Zonder Personeel), het MKB (Midden en Klein Bedrijf) en het Grootbedrijf.

Onze werkzaamheden

Wij verzekeren de financiële risico’s voor bedrijven en particulieren in Almelo. Wij doen dit met duidelijke producten, diensten en informatie op basis van vaste abonnementskosten, zonder dat wij van de verzekeraar(s) provisie ontvangen. Wij richten ons op bedrijven en in combinatie op consumenten die op basis van goede informatie bepalen of zij producten en diensten afnemen.

Om onze missie waar te maken helpen wij onze klanten onder andere bij:

  • Verzekeringsadviezen bedrijfsverzekeringen in Almelo
  • Het bewaken van de preventie eisen
  • Het maken van een risicoinventarisatie
  • Het afhandelen van schades

Wij stellen alles in het werk zodat u bij onverhoopte schade niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Bonnes assurantiën verwelkomt u graag binnen onze gestaag groeiende groep tevreden klanten in Almelo die u reeds voor gingen en eerder hun vertrouwen in ons hebben gesteld.

Almelo verzekeren