Adviseur verzekeringen

Advies over verzekeringen Enschede

Wij zijn een assurantiekantoor en tussenpersoon in Enschede met meer dan 20 jaar ervaring binnen de verzekeringsbranche. Wij hebben de volgende visie: Wij geloven in een persoonlijke, transparante, professionele, integere en betrokken aanpak die bijdraagt aan een duidelijke verbetering en ontzorging van de financiële en operationele situatie van ondernemingen in Enschede.

Zakelijke verzekeringen Enschede

Bonnes verzekeringen is een verzekeringsadviseur uit Enschede die je deskundige advisering en diensten biedt op het gebied van assurantiën waaronder zakelijke verzekeringen (bedrijfsverzekeringen) en particuliere verzekeringen. Onze klantenkring bestaat onder andere uit ZZP ‘ers, particulieren en MKB ‘ers.

Je denkt met je onderneming goed verzekerd te zijn. Ineens staat je bedrijf in brand en de verzekeraar keert niet uit. Een nachtmerrie voor iedere ondernemer. Afwijzing van schade kun je onder andere voorkomen door te voldoen aan de in de polis gestelde preventie-eisen van de verzekeraar.

Preventie eisen

Indien je het pakket zakelijke verzekeringen bij ons verzekeringskantoor afneemt informeren wij je standaard over de preventie-eisen die verzekeraars stellen.Wij nemen de clausules in de polis samen met je door. Vervolgens zorg je zelf dat de preventie eisen worden uitgevoerd.

Wij constateren helaas vaak dat de preventie-eisen niet of onjuist zijn uitgevoerd. Dit blijkt in de praktijk vaak nadat schade is ontstaan en vervolgens wordt de schade niet uitbetaald. Verzekeraars betalen een brand-, inbraak-, of waterschade niet of gedeeltelijk uit indien niet is voldaan aan de clausules in de zakelijke brandverzekering. Wij helpen je dit te voorkomen, zodat je bij schade niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Wij doen dit onder andere voor VVE (Verenigingen van Eigenaren), ZZP (Zelfstandigen Zonder Personeel), MKB (Midden en Klein Bedrijf) en het Grootbedrijf.

Analyse bedrijfsrisico’s

Bedrijven hebben te maken met uiteenlopende risico’s. Ondernemingen zijn uniek en verschillend, waardoor er ook grote verschillen bestaan in de risico’s die worden gelopen. Ieder advies en de daarbij behorende verzekeringen zijn daardoor verschillend. Onze assurantieadviseur brengt deze risico’s op een overzichtelijke manier in kaart en neemt dit vervolgens samen met je door. Aansluitend wordt in overleg met je bepaald welke risico’s worden verzekerd.

Particuliere verzekeringen

Particulieren lopen evenals ondernemingen risico’s. Een verzekering beschermt je ook als particulier tegen de financiële gevolgen als je onverhoopt schade lijdt. Maar wat is nu verstandig om te verzekeren en voor welke bedragen? En hoe hoog is dan de totale premie? Bij ons krijg je persoonlijk advies zodat je precies die verzekeringen onder de juiste voorwaarden afsluit welke je nodig hebt, zonder dat je daarvoor te veel premie betaalt.

Deskundigheid, ervaring, advies op maat, goede service en onafhankelijkheid staan bij ons centraal. Samen met jou bekijken we wat het beste aansluit bij jouw wensen en situatie op dat moment. Vervolgens wordt de beste verzekering (en) gezocht. Wij zijn onafhankelijk en dus niet gebonden of verbonden aan een op meerdere verzekeraars. Je krijgt dus in alle gevallen een verzekering op maat die een concurrerende prijs en goede voorwaarden heeft.

Assurantiën vanuit Enschede

Bonnes verzekeringen verzekert de financiële risico’s voor bedrijven en particulieren in Enschede en omgeving en doen dit met duidelijke producten, diensten en informatie op basis van vaste abonnementskosten of op provisiebasis. We richten ons op ondernemingen en op consumenten. Jij bepaalt zelf op basis van goede informatie of je producten en diensten wilt afnemen.

Om onze missie waar te maken helpen wij klanten onder andere bij:

  • Verzekeringsadviezen schadeverzekeringen;
  • Beheer verzekeringen in Enschede;
  • Het bewaken van de door verzekeraars gestelde preventie eisen;
  • Het maken van een risicoinventarisatie;
  • Het afhandelen van eventuele schades.

Wij stellen alles in het werk zodat jij en jouw bedrijf bij onverhoopte schade niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Contact opnemen

Op zoek naar advies over verzekeringen? Bonnes assurantiën verwelkomt je graag binnen onze gestaag groeiende groep tevreden klanten in Enschede die je reeds voorgingen en eerder hun vertrouwen in ons hebben gesteld. Tijdens een persoonlijk gesprek vertellen wij je graag wat wij voor jou en je onderneming kunnen betekenen. Neem per e-mail, via het antwoordformulier of telefonisch contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op

Ik ga akkoord met de opslag en verwerking van mijn gegevens. *
Bedankt voor uw bericht.
Uw bericht is helaas niet verzonden. Probeer het later opnieuw.