Adviseur verzekeringen

Met meer dan 20 jaar ervaring binnen de verzekeringsbranche als assurantiekantoor in de omgeving van Enschede, hebben wij de volgende visie: Wij geloven in een persoonlijke, transparante, professionele, integere en betrokken aanpak die bijdraagt aan een duidelijke verbetering en ontzorging van de financiële en operationele situatie van ondernemingen in Enschede.

Bonnes verzekeringen biedt u deskundige advisering en diensten op het gebied van zakelijke verzekeringen (bedrijfsverzekeringen) en particuliere verzekeringen. Onze klantenkring bestaat onder andere uit ZZP ‘ers en MKB ‘ers.

Bedrijfsverzekeringen Enschede

U denkt goed verzekerd te zijn. Ineens staat uw bedrijf in brand en de verzekeraar keert niet uit. Een nachtmerrie voor iedere ondernemer. Afwijzing van schade kunt u voorkomen door te voldoen aan de preventie-eisen van de verzekeraar.

Preventie eisen

Indien u het pakket zakelijke verzekeringen bij ons afneemt informeren wij u standaard over de preventie-eisen die verzekeraars stellen en maken een overzichtelijke inventarisatie. U ontvangt een beknopt overzicht en wij nemen de clausules in de polis samen met u door. Vervolgens zorgt u dat de preventie eisen worden uitgevoerd.

Wij constateren helaas vaak dat de preventie-eisen niet of onjuist zijn uitgevoerd. Dit blijkt in de praktijk nadat schade is ontstaan en dan wordt de schade niet of gedeeltelijk uitbetaald. Verzekeraars betalen een brand-, inbraak-, of waterschade niet of gedeeltelijk uit indien  niet is voldaan aan de clausules in de zakelijke brandverzekering. Wij helpen u dit te voorkomen, zodat u bij schade niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Bedrijfsrisico’s

Bedrijven hebben te maken met uiteenlopende risico’s. Ondernemingen zijn uniek en verschillend, waardoor er ook grote verschillen bestaan in de risico’s die worden gelopen. Ieder advies en de daarbij behorende verzekeringen zijn daardoor verschillend. Bonnes verzekeringen brengt deze risico’s op een overzichtelijke manier in kaart en neemt dit vervolgens samen met u door. Aansluitend wordt in overleg met u bepaald welke risico’s worden verzekerd.

Particuliere verzekeringen Enschede

Ook particulieren lopen evenals ondernemingen risico’s. Verzekeringen beschermen u ook als particulier tegen de financiële gevolgen mocht u onverhoopt schade lijdt. Maar wat is nu verstandig te verzekeren en voor welke bedragen? En hoe hoog is dan de totale premie? Bij ons krijgt u persoonlijk advies zodat u precies de verzekeringen afsluit welke u nodig heeft, zonder dat u daarvoor teveel betaalt.

Deskundigheid, ervaring, advies op maat, goede service en onafhankelijkheid staan bij ons centraal. Samen met u bekijken we wat het beste aansluit bij uw wensen en situatie op dat moment. Vervolgens wordt de beste verzekering gezocht. Wij zijn niet gebonden of verbonden aan een op meerdere verzekeraars. U krijgt dus in alle gevallen een verzekering op maat die een concurrerende prijs en goede voorwaarden heeft.

Diensten vanuit Enschede

Bonnes verzekeringen verzekerd de financiële risico’s voor bedrijven in combinatie met particulieren in Enschede en omgeving en doen dit met duidelijke producten, diensten en informatie op basis van vaste abonnementskosten, zonder dat wij van de verzekeraar(s) provisie ontvangen. We richten ons op ondernemingen en in combinatie op consumenten. U bepaalt dus zelf op basis van goede informatie of u producten en diensten wilt afnemen.

Om onze missie waar te maken helpen wij klanten onder andere bij:

  • Verzekeringsadviezen schadeverzekeringen
  • Beheer verzekeringen in Enschede
  • Het bewaken van de door verzekeraars gestelde preventie eisen
  • Het maken van een risicoinventarisatie
  • Het afhandelen van eventuele schades

Wij adviseren onder andere VVE ’s (Verenigingen van Eigenaren), ZZP ‘ers (Zelfstandigen Zonder Personeel), het MKB (Midden en Klein Bedrijf) en het Grootbedrijf in Enschede.

Wij stellen alles in het werk zodat u en uw bedrijf bij onverhoopte schade niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Contact met ons opnemen

Bent u op zoek naar advies over verzekeringen? Bonnes assurantiën verwelkomt u graag binnen onze gestaag groeiende groep tevreden klanten in Enschede die u reeds voor gingen en eerder hun vertrouwen in ons hebben gesteld. In een persoonlijk onderhoud vertellen wij u graag wat wij voor uw onderneming kunnen betekenen. Voor advies over verzekeringen kunt u contact opnemen voor een vrijblijvende afspraak.

Enschede verzekeren
Enschede verzekeringen
Enschede verzekeren