Advies over verzekeringen Oldenzaal

Wij zijn een assurantiekantoor en tussenpersoon in Oldenzaal met meer dan 20 jaar ervaring binnen de verzekeringsbranche. Wij hebben de volgende visie: Wij geloven in een persoonlijke, transparante, professionele, integere en betrokken aanpak die bijdraagt aan een duidelijke verbetering en ontzorging van de financiële en operationele situatie van ondernemingen in Oldenzaal.

Zakelijke verzekeringen Oldenzaal

Bonnes verzekeringen is een verzekeringsadviseur uit Oldenzaal die u deskundige advisering en diensten biedt op het gebied van assurantiën waaronder zakelijke verzekeringen (bedrijfsverzekeringen) en particuliere verzekeringen. Onze klantenkring bestaat onder andere uit ZZP ‘ers, particulieren en MKB ‘ers.

U denkt met uw onderneming goed verzekerd te zijn. Ineens staat uw bedrijf in brand en de verzekeraar keert niet uit. Een nachtmerrie voor iedere ondernemer. Afwijzing van schade kunt u onder andere voorkomen door te voldoen aan de in de polis gestelde preventie-eisen van de verzekeraar.

Preventie eisen

Indien u het pakket zakelijke verzekeringen bij ons verzekeringskantoor afneemt informeren wij u standaard over de preventie-eisen die verzekeraars stellen en maken een overzichtelijke inventarisatie. U ontvangt een beknopt overzicht en wij nemen de clausules in de polis samen met u door. Vervolgens zorgt u dat de preventie eisen worden uitgevoerd.

Wij constateren helaas vaak dat de preventie-eisen niet of onjuist zijn uitgevoerd. Dit blijkt in de praktijk nadat schade is ontstaan en dan wordt de schade niet uitbetaald. Verzekeraars betalen een brand-, inbraak-, of waterschade niet of gedeeltelijk uit indien niet is voldaan aan de clausules in de zakelijke brandverzekering. Wij helpen u dit te voorkomen, zodat u bij schade niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Wij doen dit onder andere voor VVE (Verenigingen van Eigenaren), ZZP (Zelfstandigen Zonder Personeel), MKB (Midden en Klein Bedrijf) en het Grootbedrijf.

Analyse bedrijfsrisico’s

Bedrijven hebben te maken met uiteenlopende risico’s. Ondernemingen zijn uniek en verschillend, waardoor er ook grote verschillen bestaan in de risico’s die worden gelopen. Ieder advies en de daarbij behorende verzekeringen zijn daardoor verschillend. Onze assurantieadviseur brengt deze risico’s op een overzichtelijke manier in kaart en neemt dit vervolgens samen met u door. Aansluitend wordt in overleg met u bepaald welke risico’s worden verzekerd.

Particuliere verzekeringen

Particulieren lopen evenals ondernemingen risico’s. Een verzekering beschermt u ook als particulier tegen de financiële gevolgen als u onverhoopt schade lijdt. Maar wat is nu verstandig om te verzekeren en voor welke bedragen? En hoe hoog is dan de totale premie? Bij ons krijgt u persoonlijk advies zodat u precies die verzekeringen onder de juiste voorwaarden afsluit welke u nodig heeft, zonder dat u daarvoor teveel premie betaalt.

Deskundigheid, ervaring, advies op maat, goede service en onafhankelijkheid staan bij ons centraal. Samen met u bekijken we wat het beste aansluit bij uw wensen en situatie op dat moment. Vervolgens wordt de beste verzekering (en) gezocht. Wij zijn onafhankelijk en dus niet gebonden of verbonden aan een op meerdere verzekeraars. U krijgt dus in alle gevallen een verzekering op maat die een concurrerende prijs en goede voorwaarden heeft.

Assurantiën vanuit Oldenzaal

Bonnes verzekeringen verzekert de financiële risico’s voor bedrijven en particulieren in Oldenzaal en omgeving en doen dit met duidelijke producten, diensten en informatie op basis van vaste abonnementskosten of op provisiebasis. We richten ons op ondernemingen en op consumenten. U bepaalt zelf op basis van goede informatie of u producten en diensten wilt afnemen.

Om onze missie waar te maken helpen wij klanten onder andere bij:

  • Verzekeringsadviezen schadeverzekeringen
  • Beheer verzekeringen in Oldenzaal
  • Het bewaken van de door verzekeraars gestelde preventie eisen
  • Het maken van een risicoinventarisatie
  • Het afhandelen van eventuele schades

Wij stellen alles in het werk zodat u en uw bedrijf bij onverhoopte schade niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Contact opnemen

Op zoek naar advies over verzekeringen? Bonnes assurantiën verwelkomt u graag binnen onze gestaag groeiende groep tevreden klanten in Oldenzaal die u reeds voor gingen en eerder hun vertrouwen in ons hebben gesteld. Tijdens een persoonlijk gesprek vertellen wij u graag wat wij voor u en uw onderneming kunnen betekenen. Neem per e-mail, via het antwoordformulier of telefonisch contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Pakketten

verzekeringspakketten
Klantgericht

Route

Jouw locatie:

Contactgegevens

Potskampstraat 1-5
7573 CB Oldenzaal, Overijssel
Nederland
Telefoon: 0541-363508
E-mail: info@bonv.nl

Maandag09:00 - 17:00
Dinsdag09:00 - 17:00
Woensdag09:00 - 17:00
Donderdag09:00 - 17:00
Vrijdag09:00 - 17:00

AFM: 12046936
KvK: 75907925
Kifid: 300.017470

Oldenzaal marktplein favicon groot bonnes assurantieadviseur Oldenzaal marktplein particulier pakket arbeidsongeschiktheidsverzekeringen zzp mkb Oldenzaal marktplein klantgericht onafhankelijk intermediair provisieloos kwaliteit