Autoverzekering

Zakelijke autoverzekeringen

Verzeker schade met of aan je bedrijfsauto’s.

Heb je zakelijke auto’s? Een goede bedrijfsautoverzekering is dan van belang. Want wie er ook achter het stuur zit: een ongeluk zit in een klein hoekje. Met een bedrijfsautoverzekering ben je verzekerd voor schade die wordt veroorzaakt met of aan je zakelijke voertuigen, aanhangers of werkmaterieel.

In overleg met je stemmen wij de bedrijfsautoverzekeringen af in overeenstemming met je bedrijf.

Wagenpark

Een wagenparkverzekering is een verzekering voor je zakelijke wagenpark. Een wagenparkverzekering bestaat uit de wettelijk verplichte aansprakelijkheidsdekking en kan worden uitgebreid naar bijvoorbeeld een all-risk (WA+casco) dekking.

Je wagenpark verzekeren? Een zakelijk wagenpark vol met personenauto’s, bestelauto’s of vrachtwagens is zeer kostbaar. Voor de continuïteit van de onderneming  is het van groot belang je wagenpark te verzekeren. Op die manier heb je al je bedrijfswagens in één keer goed verzekerd.

Wij helpen je de premie en voorwaarden van verzekeringsmaatschappijen te vergelijken en helpen je een keuze te maken. Zo krijg je direct een goed overzicht welke wagenparkverzekering het beste bij je onderneming past. Door verzekeringen te vergelijken, kun je veel geld besparen.

Particuliere autoverzekeringen

Verzeker schade met of aan je auto.

Heb je één of meerdere auto’s? Een goede autoverzekering is dan van belang. Wij vergelijken voor je de premie en voorwaarden van autoverzekeringen bij meerdere verzekeraars en helpen je de beste autoverzekering te kiezen.

Ik wil meer informatie

(Vul het onderstaande formulier in en wij nemen vrijblijvend contact met je op)

Akkoord *