Een unieke VvE pakketverzekering waarbij alles overzichtelijk is ondergebracht bij één verzekeraar, met een complete dekking én bij een herbouwwaarde tot € 7.500.000 in de meeste gevallen tegen de laagste premie en de beste voorwaarden. De VvE Pakketverzekering bevat dekkingen, die exclusief bij ons aangeboden worden.

Vrijblijvende offerte VvE verzekering

Wil je weten hoeveel premie de vereniging kan besparen? Dan heb je drie mogelijkheden:

  1. Vul onderstaand offerteformulier in en je ontvangt van ons een geheel vrijblijvende offerte;
  2. Download het aanvraagformulier, vul deze in en mail deze vervolgens naar info@bonv.nl;
  3. Bel ons op 0541 – 36 35 08.
Lees meer

Offerteformulier

1. Gegevens Vereniging van Eigenaars

2. Contactpersoon

In welke hoedanigheid doe je deze offerteaanvraag?

3. Premie

4. Gebouw

5. Aansprakelijkheid

6. Glas

7. Bestuurdersaansprakelijkheid

8. Rechtsbijstand

9. Versturen

Akkoord *

Vereniging van eigenaars verzekering

Deze pakketverzekering bevat alle noodzakelijke verzekeringen voor een VvE. Een aanbod van de beste kwaliteit en unieke extra’s. Alles overzichtelijk ondergebracht binnen één polis, met een complete dekking en een zeer scherp tarief. Deze verzekering is bedoeld voor appartementencomplexen met een herbouwwaarde tot € 7.500.000.

Het pakket omvat de volgende onderdelen:

  1. Gebouwenverzekering
  2. Glasverzekering (ook dekking voor lek- en blindslag mogelijk)
  3. Aansprakelijkheidsverzekering
  4. Bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering
  5. Rechtsbijstandverzekering

Uitmuntende voorwaarden en een messcherp tarief

Met de Pakketpolis heb je niet alleen unieke dekkingen tegen het laagste tarief, maar ben je bovendien overzichtelijk en zonder doublures of hiaten verzekerd bij één verzekeraar. Bovendien is maar liefst € 60.000 eigenaarsbelang per appartement standaard meeverzekerd. Indien het je voorkeur heeft om slechts één of meerdere onderdelen te verzekeren, is dat uiteraard ook mogelijk. De gebouwenverzekering is wel verplicht.

Eigenaarsbelang

Het eigenaarsbelang, tenzij elders verzekerd, is tot maximaal € 60.000 per appartement of indien dit meer blijkt te zijn tot ten hoogste 10% van de verzekerde som van het gehele complex verzekerd. 

Roerende zaken

Schade aan roerende zaken van de vereniging van eigenaren, mits niet door een andere verzekering gedekt, is tot een maximum van € 50.000 per gebeurtenis verzekerd.

Zaken van derden

Schade aan zaken van derden die deel uitmaken van het gebouw ten gevolge van een gedekte gebeurtenis, mits voor eigen rekening aangebracht en mits niet door een andere verzekering gedekt. Schade wordt vergoed tot maximaal € 60.000 per gebeurtenis.

Sloten

De kosten van het vervangen, inregelen van sloten, (computer)kaarten of andere afsluitmiddelen, wanneer deze vervanging het noodzakelijke gevolg is van diefstal van sleutels, toegangskaarten etc. is tot maximaal € 2.500 per gebeurtenis verzekerd.

Tuinaanleg

Schade aan tuinaanleg, bestrating en beplanting behorende bij het gebouw tot maximaal 10% van de verzekerde som tegen alle in “wat is verzekerd” vermelde gebeurtenissen met uitzondering van schade veroorzaakt door: diefstal, inbraak, vandalisme, schade door water en neerslag, plunderingen, rellen en relletjes en storm. Schade door voorwerpen die door storm in de tuin neerkomen is wel verzekerd.

Balkonglas

Balkonglas is standaard meeverzekerd.

Lek – en blindslag glas

Indien meeverzekerd is tevens dekking voor lekkage van isolatieglas en het geheel of gedeeltelijk ondoorzichtig worden van het glas.

Bijschilderen van glaslatten

Indien meeverzekerd is tevens dekking voor het bijschilderen van glaslatten tot maximaal € 150 per ruit.

Let op: aan de tekst in dit productoverzicht kunnen geen rechten worden ontleend. De exacte dekking lees je op het polisblad en in de voorwaarden.

1. Gebouw

a. Appartementen
Eigen risico: € 250 per gebeurtenis

b. Kantoren
Eigen risico: € 1.000 per gebeurtenis

c. Commerciële ruimtes
Eigen risico: € 1.000 per gebeurtenis

2. Glas

Eigen risico: geen

3. Aansprakelijkheid

Eigen risico: € 100 per gebeurtenis

4. Bestuurdersaansprakelijkheid

Eigen risico: Geen

5. Rechtsbijstand

Eigen risico: Geen

Let op: aan de tekst in dit productoverzicht kunnen geen rechten worden ontleend. De exacte dekking lees je op het polisblad en in de voorwaarden.

Brochure
Offerte aanvragen